bakeri in Huundvåg, Rogaland
About 53 results.
Nett Bakeriet
Kvednaveien 8, 4330 Ålgård, NorwayPynt din kake med ett flott kakebilde levert fra NettBakeriet med valgfritt motiv, eller bestill en ferdig kake og få den levert på døra.
Bakehuset Bryne
Bedriftsvegen 1, 4344 Bryne, NorwayI Bakehuset Bryne kan vi følge våre røtter helt tilbake til tilbake til 1891, da Johan Skjæveland åpnet bakeri på Bryne. I 1925 kjøpte Bernhard Helland bakeriet og drev det i tilknytning til kolo…
Skeiseids Bestillingskonditori V/ Svein Skeiseid
Karmsundgt. 74, 5529 Haugesund, NorwayMediehuset Haugesunds Avis dekker 15 kommuner via papiravis, eAvis, nettavis, radio og nett-TV. TIPS OSS OM SAKER: Epost: tips@h-avis.no SMS/MMS: Ha tips til 2303 Telefon: 52 72 22 22 Les oss…
Konditoriet Cl. Stokvik
Sankt Olavs gate 16, 4306 Sandnes, NorwayKonditoriet ligger i Sandnes og har vært i drift siden 1960 under navnet INGVARS, etter et par år med andre eiere startet vi opp i November 2004.
Stavanger Conditori
Godesetdalen 10, 4034 Stavanger, NorwayLeter du etter den perfekte kaken for bryllup, dåp, konfirmasjon eller bursdag? Bestille ferdig påsmørte smørbrød til møtet? Stavanger Conditori har det!
Vaaland Dampbakeri & Conditori
Muségata 46, 4010 Stavanger, NorwayVaaland Dampbakeri & Conditori er et av Stavangers eldste og mest respekterte bakeri og konditori. Firmaet har lange og stolte tradisjoner siden 1913. Bestill kake enkelt på nettsiden!
Vaaland Dampbakeri & Conditori
Nygata 24, 4006 Stavanger, NorwayVaaland Dampbakeri & Conditori er et av Stavangers eldste og mest respekterte bakeri og konditori. Firmaet har lange og stolte tradisjoner siden 1913. Bestill kake enkelt på nettsiden!
O C Roxman bakeri & konditori
Vågen 28A, 4364 Sirevåg, NorwayO.C Roxman Bakeri i Sirevåg baker mange forskjellige sorter brød og kaker, som distribueres over store deler av fylket.
O C Roxman bakeri & konditori AS
Nytorget 2, 4370 Egersund, NorwayO.C Roxman Bakeri i Sirevåg baker mange forskjellige sorter brød og kaker, som distribueres over store deler av fylket.