restaurant in Olsvik, Bergen
About 227 results.
Sardinen
Georgernes Verft 12, 5011 Bergen, NorwayUSF er Bergens store konsertarena for rock, jazz og contemporary - og kulturhus med galleri, bar og kafé, atelierer og rom for dans og musikk.
Egon
Torgallmenningen 11, 5014 Bergen, NorwayEgon Bristol i Bergen ligger i Thon Hotel Bristol. Restauranten har 180 sitteplasser, og interiør som man kjenner igjen fra andre Egon restauranter.
Pizzabakeren
Minde allé 1, 5063 Bergen, NorwayVelkommen til Pizzabakerens offisielle Facebook-side. Dette er siden for deg som ikke vil gå glipp av kampanjetilbud, velsmakende tips eller andre nyheter fra den aldri hvilende Pizzabakeren. Det…
Fløien Folkerestaurant
Bellevuebakken 9, 5019 Bergen, NorwayFire Bellevue Restauranter i Bergen: - Lyststedet Bellevue - Fløien Folkerestaurant - Bryggen Tracteursted - Spisestedet Troldhaugen - Bellevue Catering
Big Bite Bergen Storsenter
Strømgaten 8, 5015 Bergen, NorwayBig Bite er rask og rimelig mat i farta. Vi har over 50 avdelinger over hele Norge. Her finner du informasjon om tilbud, kampanjer og spennende konkurranser.
Søtt+Salt AS
Skostredet 14, 5017 Bergen, NorwayVi skal få Bergen til å smake bedre! Søtt + Salt er et matselskap med lang erfaring fra kjente restauranter i inn- og utland. Siden 2004 har vi jobbet for å få Bergen til å smake bedre.
Egon Lagunen
Laguneveien 1, 5239 Bergen, NorwayEgon på Lagunen er en del av kjøpesenteret Lagunen, men lever sitt eget liv med åpningstider ut over senterets. Egon Lagunen er som en kjenner Egon fra and
Le Chef Cateringsservice AS
Nesttunveien 98, 5221 Bergen, NorwayCatering i Bergen - Os - Bergen og omegn Café på Nesttun
Northland
Flyplassvegen 555, 5869 Bergen, NorwayBergen lufthavn, Flesland sender vestlendinger ut i verden, og ønsker tilreisende velkommen til regionen!
Royal
Neumannsgate 2A, 5015 Bergen, NorwayGourmet burgers, an always changing list of craft beer and of course the largest selection of gin in the country! NO RESERVATIONS - except one group-table for 8-16 people
Theatro
Øvre Ole Bulls Plass 7, 5012 Bergen, Norway"Det nye stedet for sceneskifte" Smakfull mat av høy kvalitet til god pris og uformell stemning. Helhetlig og stilrent med 3 ulike konsepter hver dag!
Pascal Mat og Vin - Restaurant Lucullus
Valkendorfsgaten 8, 5012 Bergen, NorwayBesøk vår populære restaurant, Pascal Mat & Vin, for en fantastisk lunsj- eller middagsopplevelse på hotell Scandic Neptun i Bergen. Se meny her.
Los Tacos Haugesund
Olav Kyrre Gate 27 Bergen, Europarådets Plass 1 Oslo, Vetrlidsallmenningen 1 Bergen, Skagen 8 Stavanger, Strandgata 155 Haugesund, 5014 Bergen, NorwayOnly Taco shop of its kind in Norway
Siam Ratree
øvregaten2, 5003 Bergen, NorwayThai restaurant in Bergen Norway. Lunch menu 99 kr. Kitchen closed at 21.30 �Please contract us if you have any questions � Thank you �
Casa del Toro
Rosenkrantzgaten 6, 5003 Bergen, NorwayBesøk vår flotte meksikanske restaurant i Bergen sentrum. Her finner du meksikansk mat med fokus på gode råvarer. Book bord hos Casa del Toro her!
Dwell AS
Sparebanksgate 2,, 5017 Bergen, NorwayA new space in town where organic food, amazing cocktails and the perfect environment meet together.
China House
Torgallmenningen 3A, 5013 Bergen, NorwayVi serverer kinesisk mat av høy standard i eksklusive omgivelser til moderate priser. Vi holder til på Torgallmenningen i Bergen sentrum. Velkommen!
Los Tacos Sentrum
Olav Kyrres gate 27, 5014 Bergen, NorwayAmerikansk-meksikansk mat på norsk - Velkommen til Los Tacos! Du finner våre restauranter i Oslo, Bergen, Stavanger og Haugesund.
Brasilia Bergen
Olav Kyrres gate 39, 5014 Bergen, NorwayVår autentiske grillrestaurant, har et spis så mye du vil konsept, som vil oppfylle dine forventninger til en kulinarisk opplevelse fra eksotiske Brasil.
TGI Friday's Ole Bulls Plass
Nedre Ole Bulls plass 4, 5012 Bergen, NorwayVelkommen til den offisielle Facebooksiden til TGI Fridays i Norge!
Comfort Hotel Holberg
Strandgaten 190, 5004 Bergen, NorwayWe could talk about our hotels for hours. But we're not gonna. It's simple. At our 32 hotels we give our guests what they need and skip what they don't.